Reviews

Dit zeiden cursisten die je ook de Buteyko training hebben gevolgd:

“Prima uitleg en fijn samen de oefeningen gedaan. Ik heb veel geleerd tijdens de Buteyko cursus.”

Rob

“Duidelijke en goede informatie. We kregen goede antwoorden op onze vragen en konden makkelijk telefonisch contact krijgen. Er was gelegenheid on te oefenen en een plezierig persoonlijk contact met Huub.

Mijn ervaringen met Buteyko zijn positief. Met name de ontspanningsoefeningen en de VA hebben mij tot rust gebracht. Het is voor mij een reden om met deze oefeningen door te gaan.”

Mieke

“Ik vond het cursusmateriaal, de opzet van de bijeenkomsten, het oefenen met de cursusleider op locatie en de duidelijke uitleg heel goed. Het feit dat je altijd met je vragen terecht kon was heel fijn.

Dank je wel Huub dat je mij hebt laten kennis maken met de Buteyko methode. Ik heb jouw persoonlijk begeleiding zeer op prijs gesteld. Het feit dat jij zelf ook het hele proces hebt doorlopen en dus spreekt uit ervaring maakt dat ik eerder op mijn gemak voelde.”

Claudia

“Een goede cursus. Aan de hand van een cursusboek waarin alles helder beschreven staat, wordt tijdens de les de theorie en praktijk op een plezierige manier en met kennis van zaken behandeld, uitgelegd en toegelicht. Fijn contact met de docent.”

Jaap

“Tussen door de cursus heb ik 2 keer een terugval gehad waar ik erg ziek door ben geworden. Vandaar dat de oefeningen niet 100% effect op mij hebben gehad. Het stukje astma wat er zit en de hyperventilatie is echt wel getackeld. Ook heb ik sinds dat ik de Buteyko cursus gedaan heb geen paniek aanvallen meer gehad door de ademhalingsoefening. Huub erg bedankt voor alles.”

Anja

“In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over de Buteyko methode. Nadat Huub mij deze methode heeft aangeleerd, voel ik me echt een stuk lekkerder. Zo ben ik onder andere van mijn hartkloppingen en extrasystolen af.”

Saskia