Over Buteyko Eindhoven

De praktijk van Buteyko Eindhoven wordt gerund door Huub Smits.

“In 2018 werd ik met een longinfectie opgenomen in het ziekenhuis en ik kreeg toen de diagnose astma. Met de nodige medicatie mocht ik enkele dagen later weer naar huis.

Ik ben vrij snel daarna de Buteyko training van het Buteyko Instituut gaan volgen en had daar erg veel baat bij. Zozeer zelfs, dat ik vanuit een enorme drive en met een flinke dosis enthousiasme besloot om deze zeer positieve ervaring aan anderen door te gaan geven.

Ik besloot om ook de opleiding tot Buteyko therapeut te gaan volgen. Ik hoop dat ik daarmee andere mensen kan helpen, waardoor zij weer heel gezond en zonder medicijnen verder kunnen leven.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent en coach op een mbo-instelling en heb de nodige ervaring in het geven van diverse trainingen.”